Firmaprofil

Om os

Svends Demontering er en virksomhed med mere end 65 års erfaring inden for demontage, nedbrydning, ophug og skærearbejde i både ind- og udland.

Vi udfører mange forskellige arbejdsopgaver, hvor miljø, kvalitet og specialviden er nøgleordene i hverdagen.

Svends Demontering udfører mange forskellige slags opgaver, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for virksomheden. 

ISO 14001-certificeret

Svends Demontering er ISO 14001-certificeret, som er den mest anerkendte, internationale standard inden for miljøledelsessystemer.

Gazelle-virksomhed

År 2018 blev året, hvor vi fik en Gazelle-pris for over 60 år med håndtering af kasserede materialer og dele med henblik på miljøvenlig genanvendelse.

Autoophug

Skrot din udtjente bil og få penge for det! Vi kan modtage gamle biler og i samarbejde med miljøordningen udbetale skrotpræmie.

Miljøsikring

Genanvendelse af udtjente råmaterialer er en vigtig del af det moderne samfund, som vi bidrager til gennem mange års erfaring og optimering af arbejdsmetoder.

Svends demontering

Bæredygtige og miljørigtige løsninger

Hos Svends Demontering tilbyder vi vores assistance inden for demontage, nedbrydning, ophug og skærearbejde. Vi sørger altid for at udføre opgaverne miljømæssigt korrekt og efter myndighedernes lovgivning. Inden for nedbrydning har vi bl.a. arbejdet med…

  • Vindmøller
  • Motorer og maskiner 
  • Jern- og stålkonstruktioner
  • Kedler, turbiner og transformatorer
  • Miljøbehandling af biler

Derudover er vores hovedbeskæftigelse ophug af biler, hvor vi i samarbejde med miljøordningen udbetaler skrotpræmie til bilejeren.

Vi er altid klar på nye udfordringer – så hvad kan vi gøre for dig?

Du er velkommen til at kontakte Svends Demontering, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig!